İzzettin Uzunduvar İlkokulu
İZZETTİNKÖY MAH. ESKİ KAŞ YOLU CAD. IZZETTIN UZUNDUVAR ILKOKULU BLOK NO 37 SEYDİKEMER / MUĞLA

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bir okul olabilmektir.

MİSYON

" Biz İzzettin Uzunduvar İlkokulu ; Bütün öğrencilerimizin Atatürk İlkelerine bağlı, demokratik ve laik Cumhuriyet´ in yurttaşı olmanın bilinciyle değişim ve gelişmeleri doğru algılayıp , yorumlayan ve geliştirebilen , insan haklarına saygılı, öğrenmeyi öğrenen , bilgili, becerili, kendini tanıyan ve kendine güvenen, toplumsal bilinci gelişmiş,hoşgörülü , doğayı ve insanı seven , üretken,girişimci,kendini ifade edebilen,akılcı,evrensel aklın bilincinde,bireysel farklılıklarına göre eğitim alabilen mutlu bireyler olarak yetişmelerine önderlik etmek için varız."

Normal

08:30 14:15

Klima

Fethiye´ye uzaklık 57 km, Muğla´ya uzaklık 182 km´dir.

Okulumuz İzzettin Köyü´nün Uzunduvar mahallesinde yer almaktadır.